Пирински Бор — обзавеждането за Вашия дом

Холов ъгъл Носталгия

Начало
»
»


Холов ъгъл Носталгия - снимка 1

Габаритен размер: 275х230х90 см.
Цвят: по избор
Дамаска: текстил група Б, еко кожа
Височина: 85 см.

Цена: 969.00 лв.Допълнително описание:

Холен ъгъл Носталгия с функция сън.

Холов ъгъл Ностлагия с разтегателен механизъм, функция сън с площ 135х190 см. и ракла за съхранение на вещи и завивки. Изработен от висококачествени материали и възможност за избор на дамаска: текстил или еко кожа, холна гарнитура Носталгия е едновременно практична и компактна, което се дължи и на стилния дизайн, извитите и леки форми - с габаритни размери 275х230х90 см. Височината на облегалката е 85 см.
Удобството на тази мека мебел се крие в седалките - 5 на брой без ъгловата част те са отделни и не са захваните към основата. Взаимно разменяеми, с пълнеж от пяна за мека мебел и обемна вата и са изключително меки и удобни. Калъфа на саделките е с цип, който го прави лесен за сваляне и почистване.
Тройната част на холов ъгъл Носталгия е снабдена с метален механизъм, който лесно и безпроблемно се издърпва и разпъва, оборудван с платно, ламели и дюшек - всичко необходимо за комфортен сън.
Двойната част на ъгловата гарнитура е пригодена за ракла под седалките и прави пространството под тях използваемо за съхранение на вещи и най-вече на завивки и спално бельо.
Носталгия може да се изработи в посока по избор, отговаряща максимално на нуждите ви. С меките си удобни възглавници и подлакътници и дамаска с допир на кадифе - диван Носталгия е перфектно решение за вашата всекидневна и ви подканва удобно и комфортно да се насладите на заслужен релакс и почивка.

 

Свързани с този продукт мебели

лизинг на мебели