Пирински Бор — обзавеждането за Вашия дом

Мармара

Начало
»
»


Мармара - снимка 1

Допълнително описание:

Двулицев матрак МАРМАРА с мемори пяна от матраци НАНИ.

Сърцевина с подчертано ортопедични характеристики и подсилени еластични качества, гарантиращи добрия телесен комфорт. Разпененият на водна основа POLYFLEX с висока плътност и отворена микроклетъчна структура способства добрата циркулация на въздуха.


Зимната страна на матрака е съставена от два слоя MEMORY FOAM. Под въздействие на топлината, отделяна от тялото, термоактивната пяна го поглъща и обвива. Двете технологични мембрани допълнително се движат, като подобряват комфорта и уюта. Правилното и равномерно разпределение на тежестта по цялата площ и липсата на точки с прекомерно напрежение елиминират натрупаната физическа умора.

Втората страна е от допълнително омекотен пенополиуретан и слой антиалергична силиконова вата. Комбинацията води до чувство за мекота в контактната с тялото зона, като същевременно не позволява прекомерното му потъване и допуска въздухът да преминава и охлажда тялото през топлите летни нощи.

В изработването на калъфа е използван висококачественият текстил LUREX. Втъканите сребърни нишки в структурата контролирано отделят сребърни йони, потискащи развитието на акари, бактерии и микроорганизми.

В процеса на ползване матракът е в състояние да предлага различни качества и комфорт според изискванията за ортопедичност, околната температура и моментното предпочитание. Гарантира правилното кръвообращение и свеждане до минимум смущенията по време на сън.

 

Височина: 20 см.

При въпроси относно този продукт не се колебайте да се  свържете с нас !

Свързани с този продукт мебели