Пирински Бор — обзавеждането за Вашия дом

Матрак Бахама Мемори, двулицев - НАНИ

Начало
»
»


Матрак Бахама Мемори, двулицев - НАНИ - снимка 1

Допълнително описание:

Двулицев матрак БАХАМА с мемори от матраци НАНИ.

Аристократична визия, стил и комфорт.

Бахама мемори двулицев матрак без пружини. Модел, предлагащ максимално удобство  и комфорт дори и при големи натоварвания. Оставя изключително приятно усещане при лежане, осигурено от вложената в контактната с тялото зона допълнително омекотена пяна с високо качество и антиалергична силиконова вата. Еднолицевата сърцевина е комбинация между термоактивна пяна (MEMORY FOAM) и профилирана ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност. Системата от канали и множеството отворени клетки във вътрешността гарантират перфектен вентилационен ефект. Високата плътност и еластичността на материалите са определящи за правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Термоактивната пяна, влияеща се от температурата на тялото се грижи за равномерна опора независимо от височината и теглото. Тя поема и разпределя равномерно тежестта по цялата площ на матрака, като елиминира зоните с прекомерно напрежение и намалява физическата умора натрупа през деня.  Поради мултизоналността си БАХАМА memory гарантира спокойния сън и на партньора Ви, независимо от вашите движения. Мекотата в контактната с тялото зона подпомага правилното кръвообращение и като резултат намалява до минимум смущенията по време на сън.
Необходими са му две минути и Бахама Мемори ще Ви пренесе буквално до необятните плажове на Бахамските острови. Слоят мемори пяна (memory foam) ще ви помогне да се отпуснете максимално и да усетите "ситния пясък" между пръстите си. А перфектната система от множество клетки за проветривост на матрака ще Ви накарат да се докоснете до нежния вятър и палмови листа на Карибските острови. За Вас остава само да се наслаждавате на здравословен сън и пълноценна почивка през нощта.
Със своите втъкани сребърни нишки и контролирано отделяне  на сребърни йони висококачественият текстил LUREX предпазва матрака от вредни бактерии и микроорганизми и същевременно придава чувство за топлина през зимата и хлад през лятото.

На Бахама Мемори гарантирано могат да разчитат всички ценящи своята качествена почивка и време за отдих.


Височина: 27 см.

При въпроси относно този продукт не се колебайте да се  свържете с нас !

Свързани с този продукт мебели