Пирински Бор — обзавеждането за Вашия дом

Матрак Каспия Полифлекс, еднолицев - НАНИ

Начало
»
»


Матрак Каспия Полифлекс, еднолицев - НАНИ - снимка 1

Допълнително описание:

Еднолицев матрак с пяна Каспия Полифлекс от матраци НАНИ.

Kласика + иновации.

Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Еластичните качества на POLYFLEX предлагат добър телесен комфорт при максимална издръжливост. Поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза, позволявайки на гръбначния стълб да заема естественото си положение по време на сън. Използваната стандартна дамаска в капитонирания калъф е с голямо съдържание на памук, придаващ допълнителна мекота и телесен комфорт.

За по-взискателните от Вас с цел допълнителен комфорт към модела са разработени и шалтета с пълнеж от термоактивна пяна (Memory Foam), допълнително омекотена пяна и панел с естествена вълна. Захващат се неподвижно чрез делимия цип и дават възможност за променлив комфорт в зависимост от индивидуалните нужди, желания и предпочитания. Основата на матрака е изработен от стабилна металната рамка и висококачествената OSB плоскост, които олекотяват конструкцията при запазване на необходимата здравина. Това прави продукта изключително подходящ за легла с повдигащ механизъм.


Характеристиките на еднолицевия матрак Каспия Полифлекс го доближават до функционалността и комфорта на качествените двулицеви матраци.

Височина: 17 см. *
Модел КАСПИЯ се изработва и с дължина 186 см. При въпроси относно този продукт не се колебайте да се  свържете с нас !

Свързани с този продукт мебели