Пирински Бор — обзавеждането за Вашия дом

Спален комплект Модена

Начало
»
»


Спален комплект Модена - снимка 1

Използвани материали: лПДЧ, МДФ, еко кожа

Цена: 2 250.00 лв.Допълнително описание:

Спален комплект Модена ще Ви впечатли със своята класическа визия благодарение на използваните MDF профили, комбинирани с бляскави дръжки за акцент.

Всички модули от серия спално обзавеждане Modena се произвеждат от Австрийски плоскости на фирмата EGGER а всички декоративни елементи са произведени от МДФ. Всички невидими детайли се изработват от бяло ПДЧ. Детайлите биват обкантени с ABS кант с дебелина 1мм.
Леглото се изработва с повдигащ механизъм с амотрисьори и метална ламелна рамка. Таблата на леглото е тапицирана от висококачествена изкуствена еко кожа. Страничните царги на леглото се изработват от МДФ, с издълбани декоративни елементи.
Нощното шкафче е с две чекмеджета, като са използвани ролкови водачи. Челата на нощното шкафче се произвеждат от МДФ, с издълбани декоративни елементи.
Гардеробът е с две плъзгащи врати, съставени от няколко части, като средната ивица се изпълнява от висококачествена изкуствена еко кожа. Гардероба се произвежда с регулируеми крачета от вида „Siso”.
Скрина се произвежда с четири чекмеджета, плъзгането на които се осъществява с ролкови водачи. Фасадните детайли на модула се изработват от МДФ, с издълбани декоративни елементи. Скрина (349.00 лв.) и огледалото (109.00 лв.) се поръчват допълнително и не са включени в обявената цена на спалня Модена;


Свързани с този продукт мебели

лизинг на мебели