Пирински Бор — обзавеждането за Вашия дом

СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ


Определено обзавеждането на дома е трудна задача, но трябва да бъде свършена. Обикновено това е любимата част на нежния пол и те с удоволствие могат да прекарат дори и целия ден в магазина, избирайки най – подходящите мебели за всяка една стая. Известен факт е, че всеки си има любима стая от жилището. Коя е тя за вас, можем само да гадаем, но ето няколко предложения за тези от вас, които държат да добрия сън, уют и спокойствие.

Може би имате някаква представа или просто ще изберете мебелировката, които ще ви грабне окото. Но, както и да решите по – изгодно ще ви излезе, ако закупите някои от нашите спални комплекти. Имаме удоволствието да ви представим най-голямото разнообразие на спални комплекти на най-изгодни цени. Предложенията ни включват легло с матрак, нощно шкафче два броя, гардероб и скрин. Можете да избирате между различни модели. Някои са подходящи, ако избирате мебелировка в класически стил. Ако пък искате нещо различно и в същото време уникално – ние отново можем да ви помогнем. Разполагаме с богат асортимент на точните мебели за вас. Предлагаме спални изцяло от ПДЧ, спални в комбинация от ПДЧ и МДФ, спални комплекти от масив, обзавеждане за спалня от масив и ПДЧ, тапацирани спални, комбинация на тапицирани спални и мебели от ПДЧ и модули за спални за пълноценно обзавеждане според вашите нужди и пространосво. Вие можете да решите в какъв цвят и материал да е искания от вас артикул. Избирайки някои от тях, вие ще бъдете спокойни, че избирате най – доброто. Освен това изпълняваме поръчки. Вие желаете нещо определено? Можем да се справим и с тази задача. Единственото, което трябва да направите е да кажете какъв материал искате да бъде използван при реализирането на идеята ви.

Ние държим на високото качество, но разбира се, ви го доставяме на достъпни цени. Материалите и суровините, с които работим са първокласни. Много от предлаганите артикули за изработени от масив, като така ние гарантираме висока издръжливост и устойчивост на продуктите си. Преди да бъдат предложени на нашите клиенти, нашите мебели се подлагат на тестове за качество. Освен основните материали се използват още специални и обработени кожи, пълнежи и антиалергични облицовки. Ако имате допълнителни въпроси можете да ги зададете на място в нашите магазини или на телефона на потребителя.


лизинг на мебели