0
ПРОМО

Детски стаи

Със сигурност най – приятната стая за обзавеждане за всички родители е детската. Тази отговорност с голямо удоволствие се приема от бъдещата майка, която ако можеше щеше да я препълни с всякакви принадлежности, които едва ли някога биха потрябвали на детето.

Но какво трябва да знаем за качественото детско обзавеждане? От изключителна важност е да се отнесете към избора на детските мебели наистина сериозно. Причината, все пак на малчугана трябва да бъде осигурена преди всичко безопасност. Именно поради това изискванията към този вид обзавеждане са по – строги. Дори детето да е по – голямо не означава, че може да бъде направен компромис с качеството на мебелировката. Ние от Пирински Бор ще обзаведем така стаята на детето, че то ще се чувства удобно и сигурно в своята малка крепост и ще може да играе безопасно.

За да расте здраво и енергично, детето трябва да се чувства добре, независимо къде се намира. Още повече сега, когато компютрите са заместили игрите е от голямо значение на малчуганите да се осигури не само безопасно място за игра, но и такова, което ще подпомага здравословното му състояние. На вашето внимание предлагаме няколко вида цялостно обзавеждане. Основният материал на продуктите е дървен, като се характеризира със специална обработка, съобразена с нуждите на детето. Материалите са тествани за алергии и задържане на прахови частици, като рисковете са сведени до минимум. Освен това няма фактори за развитие на бактерии и други микроорганизми. Ако сте решили да зарадвате детето си, можете да избирате между различен дизайн, цвят и модули. Базовото предложение включва единично легло, бюро, гардероб и шкаф. Цветът също е по ваш избор. Всеки един модул се произвежда от изпитани материали и преди продажба внимателно се преглежда дали отговаря на изискванията.

В сайта можете да откриете предложенията ни и при въпроси от ваша страна ви очакваме на място в магазините ни или на телефона на потребителя.