0
ПРОМО

Дневни

Една от стаите, в които прекарвате най – много време е дневната. Именно заради това е много възможно отдавна да ви е писнала обстановката там. Не се притеснявайте, ние бързо и лесно ще решим този проблем, тъй като предлагаме адекватно решение за всички видове дневни. На ясно сме, че всеки има различни предпочитания какво точно да включва мебелировката на тази стая. Нека се спрем на стандарта, а именно секция, маса и диван. Вие ще бъдете приятно изненадани от нашия асортимент, защото ще намерите разнообразие не само от към дизайн, а също така форма, цвят и материал.

В сайта ще можете да разгледате обстойно различните секции. В зависимост от вашия вкус можете да избирате между различните видове масив. Всеки вид се характеризира с определени параметри и цени. Ако желаете нещо определено като дизайн и материал, можете да направите поръчка. Ще създадем за вас перфектната дневна, където ще се чувствате комфортно и удобно. Все пак става въпрос за вашия дом, така че не правете компромиси.

След като сте избрали идеалната секция за вашия интериор идва ред на масата. Някои предпочитат малки и елегантни, други по – големи и масивни. Вие знаете кое ще бъде най – подходящо, но ако се съмнявате винаги можете при избора да се консултирате с нашите специалисти. Трябва да помислите и дали желаете плота на масата да е стъклен. Както се досещате, при по – масивна маса това не е подходящо, тъй като има опасност, ако я натоварвате повече да се счупи.

Друга мебел, която засили значението си с появата на плазмените телевизори е шкафът за телевизор. Докато преди можехме спокойно да поставяме тази така необходима вещ върху секцията, със сегашните размери на плазмите, това е невъзможно. За ваше удобство предлагаме различни модели между които да изберете. Повечето клиенти предпочитат класическите, защото дори при смяната на тапета или останалите мебели, шкафът ще може да се впише в интериора.