0
ПРОМО

Кухни

Отдавна искате да ремонтирате или да направите подобрения в кухнята, но просто не можете да попаднете на подходящата за вас оферта? Е, чакането приключи. Ние от Пирински Бор ще ви направим предложение, на което няма да можете да устоите.

Много от вас ще се съгласят, че кухнята е най – важната част от жилището. Точно тук домакините прекарват най – много време, мъчейки се да сготвят поредното вкусно ястие. От голяма важност е времето, което прекарват там да е изпълнено с приятни моменти. За някои това може да включва просто усещането за комфорт и уют. Но замисляте ли се от какво се нуждае именно тази стая?

На вашето внимание представяме различни видове кухни, които биха задоволили и най – претенциозния вкус. Предлагаме различни вариации, в зависимост от това какво желаете и от какво се нуждаете. Можете да избирате между пълно или частично обзавеждане. Ако желаете да промените изцяло старата кухня не правете най – често срещаната грешка – да избирате подобна на предишната, а я променете изцяло. Можете да заложите не само на разнообразния асортимент от масив, а и на цвета. Ние разполагаме с всякакви решения, но крайния избор зависи от вас. Ако пък имате вече определена представа за това, което искате, но не го намирате, можете просто да го поръчате. Предлагаме тази услуга за нашите клиенти, които желаят нещо различно и не искат да спазват определени стереотипи.

В сайта ни можете да разгледате какви предложения имаме за вас, техните цени и да получите допълнителна информация за тях. Материалите, които използваме за създаването на всеки един продукт са висококачествени и вашите отзиви за тях ще бъдат отлични. Знаем, че в днешно време определяща за покупката е цената и не всички могат да си позволят скъпи мебели. Ние целим да ви доставяме най – доброто на максимално ниска цена. Ако имате въпроси можете да се обърнете към нашите служители или да ни потърсите на посочения телефон на потребителя.

Ако търсите кухни в София, прегледайте предложенията на мебели Пирински Бор. Ние ще Ви предложим както богато разнообразие от готови стандартни модули за кухня, така и ще изготвим проект по желаните от Вас размери и цветове. За да завършите изцяло обзавеждането на кухнята ви предлагаме електроуреди от най-реномираните производители на домакински уреди, мивки за кухня, смесители за кухня и аксесоари: TEKA, Gorenje, LINO, FABER, EUROLUX, BOSCH, SIEMENS,