0
ПРОМО

Легла от дърво

Легло Tube с две чекмеджета

Допълнително описание: Легло от дърво Тюб с 2 чекмеджета за матрак 82/190 см. Легло от естествено дърво с 2 броя чекмеджета на колелца. Оцветено с байц на водна..

320.00лв.

Легло Алпи с повдигащ механизъм

Допълнително описание: Единично легло от дърво Алпи с повдигащ механизъм за еднолицев матрак. Леглото е изработено от иглолистна дървесина - в натрулен цвят. Сн..

310.00лв.

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Търсите мебели от масив в София? Посетете нашите магазини за мебели в София - мебели Пирински Бор.Спалнята е една от най-важните стаи, в която съществено е усещането да е за комфорт и почивка. Те могат да се постигнат, както с модерни и нови материали и декори, така и с традиционни, какъвто е естественото дърво придаващо неповторима атмосфера за уют и стил. Затова и разработихме серии легла от масив - с различен и отличителен дизайн, както с класическа визия, така и с по-изчистена, съвременна и минималистична. Предлагаме ви богат избор, който ще може да отговори на различните вкусове и предпочитания. Леглата от естествено дърво изработваме с качествени оцветители в различни цветове, което им позволява да се комбинират с различни стилове мебели.