0
ПРОМО

Мека мебел

Диван Дъблин двуместен със сменяем калъф

Допълнително описание: Двуместен диван Дъблин със сваляща се дамаска..

0.00лв.

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Независимо коя стая обзавеждате или искате да освежите няма как да пропуснете така наречената мека мебел. Ние предлагаме богат асортимент от табуретки, фотьойли, кухненски и холни ъгли, холни гарнитури. За любителите на нестандартното предлагаме клик клак. Това са дивани, напълно практични и удобни за сън.

Искате нещо различно до сега, нещо, което ще промени дома ви, но и ще му предаде нотка изисканост и стил? Ние можем да ви го осигурим. Можете да разгледате предложенията ни и да се запознаете с техните характеристики. Основни материали, които са използвани за направата на мебелите са различни видове плат, кожа, масив. Нашите специалисти изработват комбинациите на суровините така, че всяка една да е уникална и подходяща и за най – изискания вкус. Освен по – специални модели, можете да откриете и такива, които са напълно стандартни и неизискващи определени грижи за поддръжка.

Както можете да се обедите, ние ви предлагаме високо качество на достъпни цени. Материалите, с които работим са напълно екологични и подлежат на рециклиране. За нас е важно да ви помогнем в правилния избор на мебел, защото ако желаете да имате спокойствие и комфорт в дома си е необходимо да знаете какво искате и търсите.

Според най – новите тенденции мебелите от масив ще продължат да красят домовете ни. За разлика от останалите материали, дървото има значителни предимства. Можете да избирате между различни видове, в зависимост от предпочитанията си. Освен това самата обработка на дървото ви гарантира по – високо качество и устойчивост. Много от майките предпочитат детските стаи да бъдат обзаведени именно с такава мебелировка, поради съображения за сигурност. Не е тайна, че обзавеждането, съдържащо по – голям процент на пластмаса или желязо се разваля значително по – бързо.

За тези, които се колебаят какво да изберат бихме дали съвет. Избирайки мебели от масив, инвестирате в бъдещето. Те винаги ще намерят място сред интериора на дома ви, независимо дали предпочитате по – класическия или нестандартен стил.