0
ПРОМО

Офис мебели

Да, няма как да минем без обзавеждането на офиси. Желаем да предоставим богат избор на клиентите си, а не само да им осигурим базов асортимент. При нас ще намерите идеалните решения за всеки вкус, дори и най – претенциозният.

Можете бързо и лесно да разгледате предложенията ни. Знаем, че работната среда е изключително важна, защото всички ние прекарваме голяма част от времето си именно там. За да бъде ползотворна и успешна работата, която вършим е необходимо да получим необходимия комфорт и уют, каквито имаме в собствения си дом. На вашето внимание представяме цели комплекти обзавеждане, както и отделни модули.

Избирайки комплекта, вие лесно ще обзаведете офиса, тъй като ние щ ви предоставим всичко необходимо. От вас зависи само кой модел ще изберете, като при някои имате възможността да избере вида масив и цвета, в който искате мебелировката. Работим със собствен производствен материал, което означава, че ние гарантираме за безупречното качество и здравината на използваните суровини. След производството на всеки един модул се извършва тестване на показателите. Освен основния дървен материал, използваме също пластмаса, стъкло и метали. Целта е достигане на перфектната формула за качество и естетика.

За меката част на предлаганите изделия използваме кожа и други анти-алергични материали. За нас е важно да ви осигурим удобството, което заслужавате. Цветовете, между които може да избирате са съобразени с общите изисквания и спомагат за подобряване на концентрацията ви. Когато работите с компютър е важно да сте в правилната работна поза. Бюрата, които ще откриете в нашия каталог са конструирани именно по тези препоръки, с което си гарантирате по – голямо удобство при извършването на вашите задачи. За тези от вас, които желаят да закупят само определен модул, бихме казали същото, че можете да се доверите 100% на качество на използваните материали. В нашите продукти ние влагаме не само труд, но и опит, който сме градили с годините.