0
ПРОМО

Офис столове

Нека обърнем внимание на работното място. От особено значение за пълноценната работа е служителите да се чувстват комфортно. Откакто компютърът стана неразривна част от нашето ежедневие – у дома и на работа, основна задача на работодателите е да осигурят напълно безопасна и комфортна среда.

За целта е много важно правилното избиране на офис столовете. Ние ви предлагаме точно това, което ви трябва няма значение дали е за работа или за бюрото у вас. Но как да разберете кой модел е правилният за вас? Нашите предложения са стандартни и независимо от вашата височина и тегло те ще бъдат подходящи. Всичките ни артикули са снабдени с амортисьор и механизъм, който позволява регулиране височината на седалката, както са и налице подлакътници за по-голямо удобство. Предлагаме също така и по луксозни модели, в зависимост от предпочитанията ви. Можете да замените стандартната дамаска с кожена или с еко. За да бъде в синхрон с дизайна и цветовото оформление можете да изберете и нещо различно освен класическия черен цвят.

На пазара сме от дълго време и знаем какво търсят клиентите. При избора винаги на първо място е цената. Тези, които вече са закупили някоя от нашите оферти знаят, че нямаме конкуренция относно нея. При нас всяко домакинство с ограничен бюджет ще намери перфектното решение. Разбира се, ние не правим компромис с качеството. На пазара има артикули с ниски цени, които залъгват потребителите с високо качество. Много скоро след това е необходима нова покупка. Ние гарантираме със сертификати за качеството на всеки един наш продукт.

Ако искате да обзаведете всяка стая от вашето жилище с неповторим вкус и стил ние сме правилния избор. В сайта ни можете да разгледате предложенията ни, както техните характеристики и цена. Ако пък желаете можете по всяко време да посетите и магазините ни и ако имате въпроси нашите служители ще ви окажат необходимата помощ.

Вашата кошница е празна!