0
ПРОМО

Условия на поръчка

Поръчки за обзавеждане на дома или офиса от Пирински Бор

Как да направите Вашата поръчка?

Поръчката на продукти за дома или офиса през онлайн магазина на мебели Пирински Бор не е е обвързана с регистарция в страницата, с което искаме максимално да улесним Вашия избор за поръчка на мебелли за дома от нашите страници.

Онлайн поръчка.

Изберете продуктите които Ви харесват, след което проверете Вашата "количка".

Формуляра за поръчка ще изиска от Вас: име, телефон и имейл за обратна връзка, населено място и адрес за доставка на поръчаните продукти. В полето забележки може да напишете допълнителни изисквания към поръчваната стока (цвят, размери).

След като получим информация за направената поръчка, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточни детайли, относно поръчаните продукти (срок за изработка, стойност, дата и удобен час на доставка)


Възможни са разлики в цените на продуктите на сайта и в магазина.

Снимките в страницата са илюстративни и е възможно да има разлика в цветове и нюанси.

Посочените цени се отнасят за мебелите и не включват допълнителни аксесоари и декорации.


Доставка

Доставка на поръчаните мебели от Пирински Бор за град София е на стойност 10 лв. до входа на посочения от клиента адрес, независимо от вида и цената на продукта. 

В стойността на доставката не е включен разнос по етажи.

За доставка в друго населено място, моля свържете се с нас на посочените телефони в меню "Контакти". След като изчислим стойността на доставката, ще се свържем обратно с Вас за да Ви информираме за срока на изработка и стойността на поръчаните изделия.

Начини на плащане

Поръчаните артикули от онлайн магазин за мебели Пирински Бор може да заплатите по следните начини:

1. Заплащане при доставка (наложен платеж). След като получи стоката, клиента заплаща дължимата сума на място в брой.

2. Заплащане по банкова сметка. Може да заплатите поръчаните продукти 1) изцяло по банков път и в деня на доставката, не дължите сума на доставчика, 2) частично по банков път (аванс) и в деня на доставка на място се доплаща разликата от стойността на продуктите и стойността на направения аванс.Банкова сметка:

Пирински Бор - Аврамови ООД

IBAN: BG45PRCB92301047928511        

BIC: PRCBBGSF

ПроКредит Банк


Пожелаваме ви приятно разгледждане на продуктите на мебели Пирински Бор София: обзавеждане за апратаменти и къщи на най-добри цени, мебели, матраци, мебели за всекидневната, обзавеждане за спалня, легла и матраци, мебели за детска стая, всекидневни, секции, мебели на промоция София, мека мебел и холови гарнитури, кухни, анрета, портманта, коридорни, столове и маси, кухненски маси, трапезни маси, тв шкафове, мебели от масив, огледала и другите ни продукти.