Диван Олимпия

1429 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Диван Олимпия съчетава удобство и практичност във всяко отношение. Внася допълнителна естетика в дома, благодарение на красивите форми и възможност за избор на цвят.

Размери Ш/Д/В 230/95/90

Площ за сън: 150/190 см.

1429.00 лв
Диван Олимпия 1
1429 лв

Да  се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Диван Олимпия е с подчертана индивидуалност от професионалистите в дизайна, създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С усещане за релакс и комфорт, благодарение на вложените технологии от 21 век.  

Преминете към ново ниво на комфорт с диван Олимпия. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище.

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания и несигурност при ползване.

Диван Олимпия с функция сън е дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: