Холов ъгъл Холивуд

Безплатна доставка
Гаранция: 2 Години
2999.00 лв
3149.00 лв
-150лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Възможността за избор от 4 различни варианта за размери прави холов ъгъл Холивуд възможно решение за всеки дом.

Размери:
1. 286 х 216 см
2. 286 х 184 см
3. 266 х 216 см
4. 266 х 184 см

Функция сън: Да
Ракла: Да
Избор на дамаска: Да

2999.00 лв
3149.00 лв
Холов ъгъл Холивуд 1
2999.00 лв
3149 лв
-150лв

ХОЛИВУД NEW съчетава дизайнерската линия на няколко успешни модела с механизъм за сън от ново поколение. Екип от технолози и дизайнери успешно твори за постигане на несравнимо удобство, функционалност, здравина и непреходност. 

Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В дивана са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Патентованият „потапящ“ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги.Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата с една ръка.

Краката на дивана покриват голяма площ и са изработени от висококачествено „меко“ ПВЦ в универсален модерен цвят. Те не реагират при контакт с масовите почистващи препарати, като същевременно са издържливи, и запазват здрави дори меките подови покрития.

Класическите форми на дивана са насочени към удобство и функционалност. Меките възглавници ще Ви помогнат да се отпуснете, а функциите Ракла и Сън превръщат дивана в нещо повече от място само за сядане.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: