Модулен диван Адел

Топ
Безплатна доставка
1809 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Заменяемите модули в модулен диван АДЕЛ, дават възможност за многобройни конфигурации по Ваш вкус и предпочитания.

Табуретка, фотьойл, 2-ка, 3-ка, ъгъл, П – образен, с / без опция за сън, ракла … – завършена линия, задоволяваща всяка нужда, размер и вкус.  Освен запълването на разнообразни жилищни обеми, модулността улеснява транспортирането, преминаването през „ново строителство“ врати, почистването и предлага възможност за промяна според моментните нужди в жилищния дизайн.

Модулен диван АДЕЛ – за ценителите на лукса, комфорта и изтънчената линия.

* С дамаски: diego, aumerry, barington, coco, derby, dmr elp, giulia, luxor, romeo.

1809.00 лв
Модулен диван Адел 1
1809 лв

Прав диван Адел е модел от същата дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент. Променяща се  визия и размер според избрания модел на подръчника, универсална лява/дясна ориентация, цвят и материя по избор от картел + механизъм за сън от ново поколение. Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност.

Класическата дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за евтините дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфорта се подсилва с употребата на сандвич от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В прав диван Адел са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: