Модулна система Мека Мебел - Луна NEW

Безплатна доставка
1399 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Модулната система Луна позволява да оползотворите максимално пространството предвидено за мека мебел във Вашия хол.
Модела е с подчертана индивидуалност. Създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С различните му модули, може да се правят много комбинации. 
* посочената цена е за диван двойка

1399.00 лв
Модулна система Мека Мебел - Луна NEW 1
1399 лв

Luna NEW не е с константни размери и ориентация, а е съвкупност от лесно конфигуриращи се, независими, но кореспондиращи си елементи. Те са тапицирани с меки материали и мебелна дамаска от всички страни, като могат да се използват както в конфигурация така и самостоятелно. Украсителните шевове подсилват здравината и същевременно подчертават или преливат визията. Декоративните възглавници се поръчват отделно, и могат да бъдат в пастелно жълто, зелено, синьо или бежово, като се избира контраст или съответно подходящ цвят. Броят им не е ограничен, а могат да бъдат и комбинирани в различни цветове. Дълбочината на седалната зона до облегалните възглавници е 66 см. Комфорта при сядане се регулира с поставянето на декоративните възглавници.

Luna NEW се усеща комфортно мек при ползване и отговаря на съвременното търсене. За комфорта допринася и височината на  седалната част клоняща към 50 см. Твърдата част на гърба е с височина 68см, а облегалните възглавници са с височина 92 см. Завъртането на възглавницата на 180 градуса води до по – изправен гръб /друга позиция на стоящия/ с височина 96 см.

*Всички размери са от пода!

Ципът на възглавниците улеснява поддръжката им, и дава възможност за по-добра хигиена.
Комбинацията в дълбочина от ЗИГ-ЗАГ пружини и омекотен полиуретан с голяма издръжливост са гарантирана, уравновесена и устойчива упора.
Ватата и набора от висококачествени дамаски в контактната зона оформят визията и гарантират мекотата.  

Възможните конфигурации нямат точен брой. Единственото ограничение за тях е фантазията. Модулната състема може да се конфигурира спрямо размера на помещението, желаната визия и функционалност, както и физически особености /прозорци, врати/ и др. 

ЗАБЕЛЕЖКА: Опция без функция сън се получава когато на мястото на дивана се конфигурират два фотьойла. Тогава размера се увеличава с 7см.
Luna NEW без функция сън може да се ползва за сън чрез обикновено разместване на елементите до получаване на квадратна конфигурация.
Дълбочина на седалната зона до гърба на дивана – 81 см. – размер, който е равен на широчината на единичен матрак!

Конструкцията е от подсилен с метални рамки висококачествен дървен материал и дървесни плоскости. Изключително удобен за ползване потапящия механизъм. Патентован е и се произвежда само от една фирма. В света е познат като PUMA SYSTEM механизъм. Компенсаторни пружини отварят/затварят подматрака с един досег. Това е един от малкото механизми, който предоставят еднакъв комфорт по цялата площ за сън. Функцията сън при ъглово разположение на дивана е с размер 148 / 215 см.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: