Ортопедичен матрак Favorit Nova

355.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Ортопедичен матрак, регистриран от Българска агенция по лекарствата. Този изключителен матрак се отличава с най-високо качество, гарантирано от лаборатории LGА, Германия. Favourite Nova Orthopedic е практичен и удобен матрак и е най-продаваният модел в този клас матраци.


Основни характеристики:
Мулти покет пакет
Полиуретанова пяна
Висококачествен текстил TED Balance с антистатично третиране /неутрализира натрупаната негативна енергия /йони/ през деня
Мемори пяна
PU пяна
Двулицев
Технология i-Springs Super Comfort
Нетъкан текстил
Произведено в България
20 cм (+/-10%)
10 години гаранция
355.00 лв
Ортопедичен матрак Favorit Nova 1
355.00 лв
19 години опит
Безпроблемна употреба на сайта
Продукти от ТОП качество
Проверка на пратката
100% сигурност
Бърза доставка
Тип матрак Двулицев


Това е първият матрак, който е създаден с интелигентната технология i-Springs Super Comfort за прецизна поддръжка и с обособени 7 зони на комфорт. Повече от 400 малки мулти покет пружинки реагират на всяко движение, без да го прехвърлят към съседните точки. Компактна високоеластична пяна осигурява максимално удобство и подпомага ортопедичния ефект на този уникален матрак, а луксозната прошивка със слой мемори пяна и мек антистатичен текстил TED Balance осигуряват допълнителен комфорт и мекота на цялото тяло. Отличната вентилация на Favourite Nova Orthopedic има способността да предпазва от развитие на микроорганизми и осигурява чиста повърхност с оптимална температура за тялото по време на сън.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg