Разтегателно канапе Монте

2018 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите възглавници елегантно капитонирани му придават изящен и неподправен стил.

Размери Ш/Д/В : 233/53/89 см.

Площ за сън: 140/200 см.

  Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна. 

*посочената цена е само за разтегателния диван.

2018.00 лв
Разтегателно канапе Монте 1
2018 лв

 Комфорт и функционалност, канапето лесно се превръща в удобно и голямо легло чрез повдигане на изцяло металния механизъм тип "Пантограф" /със скриващи се крака с пружини/, а пространството под седалката е оформено като ракла. Здрава метална конструкция на разтегателния механизъм , както и шпертплатови основи на всички важни части. Седалките са изработени с висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност HR 35 и дебелина 13см., а зиг-заг пружините в основата им балансират мекотата на пълнежа и гарантират удобство и в двата режима на ползване. Възглавници са с пълнеж от с висококачествен еластичен пенополиуретан по форма и пълнеж от силиконов пух на гранули - гарантиращ запазването на визията им, облечени са с 200 гр. висококачествена силиконизирана вата.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: