Разтегателен диван Хаус ножица

1529 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Размери Ш/Д/В 170/90/68 см.

Площ за сън: 140/193 см.

Функционалност:

 - механизъм за сън - Изпитан във времето, изключително лесен за експлоатация - само с едно движение разтегателният диван се превръща в голямо и удобно за всеки ден легло с размери 190 / 140см.

 Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна. 

   Не на последно място разтегателен диван " Хаус - ножица" може да бъде едно кокетно допълнение за Вашата гостна или детска стая.

1529.00 лв
Разтегателен диван Хаус ножица 1
1529 лв

  Комфорт  - удобен диван с възможност за нормално стоене на него, а когато краката Ви се уморят, измествайки предните възглавници - получавате дълбоко сядане и възможността да ги опънете. Седалките са изработени с метални рамки и висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност R30 и дебелина 10см. Възглавниците са с пълнеж от с висококачествен еластичен пенополиуретан по форма - гарантиращ запазването на визията им, облечени са с 200 гр. силиконизирана вата и сваляеми калъфи, а предните дават възможност за допълнителна ергономична поддръжка на кръста. Всички възглавници са със сваляеми калъфи.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: