Разтегателен диван Монте

2018 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Това е мебел за най-представителната част от вашия дом – гостната. Модерна, функционална и луксозна. Диван „МОНТЕ" е част от новата ни колекция мека мебел с високо пространство под дивана и малки външни размери. Когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най-лесно е да се излегнете на разтегателното канапе "МОНТЕ" и да оставите роботът-прахосмукачка да свърши домашните си задължения, почиствайки дори и под него!

Размер на дивана  Ш/Д/В : 233 / 93 / 89 см.

 Височина на краката - 13 см.

 Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. 

 Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите възглавници елегантно капитонирани му придават изящен и неподправен стил.

2018.00 лв
Разтегателен диван Монте 1
2018 лв

 Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна.   Диванът се предлага и в комбинация с табуретка. Тя може да стои елегантно поставена някъде встрани или пък да се използва за отмора на краката, образувайки ъгъл

Разтегателно канапе "МОНТЕ" е с достатъчно оптимизирани размери, така че да намери място във Вашия дом.   Не на последно място може да имате предвид, че ако Вашата гостна и трапезария са обединени в едно общо пространство, то може да се възползвате и от тапицираните ни трапезни и бар столове, създадени да бъдат заедно, правейки интериора съвместим и неповторим.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: