Разтегателен диван с табуретка Монте

2437 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

 Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. 

 Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите възглавници елегантно капитонирани му придават изящен и неподправен стил.

Размер на дивана  Ш/Д/В : 233 / 93 / 89 см.

Размер на табуретката Ш/Д/В :  70 / 68 /43 см.


2437.00 лв
Разтегателен диван с табуретка Монте 1
2437 лв

 Комфорт и функционалност, канапето лесно се превръща в удобно и голямо легло чрез повдигане на изцяло металния механизъм тип "Пантограф" /със скриващи се крака с пружини/, а пространството под седалката е оформено като ракла. Здрава метална конструкция на разтегателния механизъм , както и шпертплатови основи на всички важни части. Седалките са изработени с висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност HR 35 и дебелина 13см., а зиг-заг пружините в основата им балансират мекотата на пълнежа и гарантират удобство и в двата режима на ползване. Възглавници са с пълнеж от с висококачествен еластичен пенополиуретан по форма и пълнеж от силиконов пух на гранули - гарантиращ запазването на визията им, облечени са с 200 гр. висококачествена силиконизирана вата.

Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна. 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg