Разтегателно канапе с табуретка Родстар

2241 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Размер на дивана  Ш/Д/В : 229 / 93 / 85 см. 
Спално място: 140/198 см
Размер на табуретка: 70 / 67 /41 см.

 Височина на краката - 10 см.

  Ако обичате нестандартните, но същевременно изключително удобни мебели, този диван е точно за вас. 

  Изчистените му, правилни форми, го правят подходящ за всеки интериор. А трите възглавници с футуристична форма му придават изящен и неподправен стил.

 Комфорт и функционалност, канапето лесно се превръща в удобно и голямо легло чрез повдигане на изцяло металния механизъм тип "Пантограф" /със скриващи се крака с пружини/, а  пространството под разтег. матрак е оформено като ракла. Здрава метална конструкция на разтегателния механизъм, както и шпертплатови основи на всички важни части. Седалките са изработени с висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност 30 и дебелина 10см., а зиг-заг пружините в основата им балансират мекотата на пълнежа и гарантират удобство и в двата режима на ползване.  Възглавници са с пълнеж от с висококачествен еластичен пенополиуретан по форма - гарантиращ запазването на визията им, облечени са с 200 гр. висококачествена силиконизирана вата.

  Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна. 

2241.00 лв
Разтегателно канапе с табуретка Родстар 1
2241 лв
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: