Топ матрак Soft Protect - 7 см, топ матраци Нани

146 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

ВИД    - ДВУЛИЦЕВ
СЪСТАВ    - ВИСОКОЕЛАСТИЧНА ПЯНА
ВИСОЧИНА    - 7 см
ТВЪРДОСТ    - УМЕРЕНО МЕК
ПРЕДИМСТВА    - СВАЛЯЕМ КАЛЪФ

146.00 лв
Топ матрак Soft Protect - 7 см, топ матраци Нани
146 лв


Топ матрак 2 в 1

Единствен по рода си продукт на БГ ПАЗАРА. Конструкцията е популярна и масово използвана в Европа и Америка. Сърцевина с калъф от PU пяна и протектор за матрака. Слоят SOFT пяна омекотява и разпределя равномерно тежестта. При употребата на СОФТ ПРОТЕКТ матракът придобива свойства за опора и уравновесеност, характерни при ползването на „скъпите“ модели.

Отворената омрежена структура на PU пяната в ядрото поддържа и въздейства имитирайки работата на милиони микро амортисьори.

Свалящ се калъф – към DOUBLE GERSEY плата за мекота са прошити силиконизирани влакна. Цип за проветрение или Light пране. Лесно за манипулиране и поддържане на перфектна чистота.

КОМФОРТА допълва вашия нов, но неудобен или стар, но износен матрак. Идеално решение без значение от възрастта, ръст или социално положение.

Топ матрак с конструкция и дебелина, добавящи удобство в съня. Асиметричността придава различен комфорт на двулицевата сърцевина. Ортопедичност от гладката страна.

Изправя и ориентира  правилно тялото в пространството. Ергономичен ефект от профилираната страна. Масажирайки се напасва към извивките и елиминира напрежението.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: