Ъглов диван Малиция Комфорт+

Безплатна доставка
2669 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
2669.00 лв
Ъглов диван Малиция Комфорт+ 1
2669 лв

Ъглов диван Малиция Комфорт + с функция сън

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, Диван Малиция Комфорт изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома. 

Патентованият „потапящ“ механизъм за сън вграден в ъглов диван Малиция Комфорт+ е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата с една ръка.

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Малиция Комфорт+. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

Размери: 254/181 см.

Площ за сън : 140/190 см.

Размери табуретка: 68 / 98 / 45 см.

Класическата конструкция използвана в диван Малиция Комфорт+ е подсилена с рамки от метален профил. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Малиция Комфорт+ са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Цена табуретка: 379 лв

Изискване за минимална широчина на вратите в помещението 85 - 90 смПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: