За нас

Пирински Бор Аврамови ООД - производство на мебели от масив

СД Пирински Бор Аврамов и сие е съзадено през 1991 г. с предмет на дейност производство на мебели за дома, профили на рамки от естествена дървесина: за картини, гоблени, огледала, постери и фотоси.

Дружеството притежава цех за осъществяване на своята дейност и необходимото оборудване за достигане на добро качество на продукцията и конкурентни цени. С богато разнообразие от материали и цветове даваме възможност на клинетите да импровизират в идеите за обзавеждане на своя дом, офис, хотел, ресторант.

С годините развиваме успешно своята търговска дейност и съвместно с водещите български производители на корпусна , мека мебел и матраци предлагаме на клиентите ни нови, разнообразни и модерни решения за обзавеждане на дома, обзавеждане на офиси, обзавеждане на магзини.

През 2015 г. дружество се преобразува в Пирински Бор - Аврамови ООД и благодарение на дългогогодишния си опит в мебелната сфера произвежда голяма част от продуктите, които предлага.

Към обзавеждане за кухня предлагаме безплатен монтаж на пълната гама уреди, мивки и смесители на: Gorenje, TEKA, BOSCH, SIEMENS, LIEBHERR, Кухненски мивки FAT, електроуреди SMEG, ELICA, FABER, Eurolux, Lino, PYRAMIS, 

Мебели Пирински Бор София е официален дистрибутор за град София на матраци Нани, ТЕД БЕД, матраци Елите, матраци Латекс, италиански матраци Magniflex, матраци Класик, матраци Дон Алмохадон Испания, матраци Парадайс, подматрачни рамки и системи за съня Росмари и Геномакс, мебелна фабрика ИРИМ, мебели и матраци Голд Аполо, мебели Камбо, мебелна фабрика Ергодизайн, Юнис Булини - Русе и други.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: