Спални комплекти

Изгодни предложения за спалня в София от мебели Пирински Бор
Спалня Сити 2044 1
243.00 лв
Показани 1 до 25 (от 177 общо)
Покажи

Спалнята е мястото, в което прекарваме най-много от времето си в нашия дом. За това и то е на фокус при мебелировката на едно жилище. Особено важно е да се отдели време при обзавеждането й и избор на матрак - за да се може да се създаде необходимия комфорт за релакс след напрегнато ежедневие, както и за създаване на емоции.
Затова ние имаме огромно разнообразие от спални комплекти, легла и гардероби на изгодни цени,  изработени с различни материали, цветове и дизайн.
И освен дизайн и материали, най-важното е да бъде практична и удобна. Голяма част от спалните са оборудвани с механизъм за повдигане на матрака, или чекмеджета, за да може пространството под леглото да се използва рационално - за съхранение на багаж.
Много от моделите за обзавеждане на спалня за съобразени с размерите на по-малки жилища и ще намерите най-подходящата спалня за Вас - от гардероби с плъзгащи врати и такива с врати на панти и надстройки към тях за максимално оползотворяване на пространството. 
Не забравяйте, че най-необходимото за пълен комфорт е качеството на матрака.
Ние имаме много колекции от матраци изработени с най-различни и качествени материали, от матраци с високоеластична пяна и мемори пяна, до матраци с висок клас покет пружини и комбинация между различните материали.
Отделете време и изпробвайте мостри на матраци в София в нашите шоуруми:
- мебелен магазин София Пирински Бор, бул. "Александър Малинов" 55 и 
- мебелен магазин София Пирински Бор, бул. "Цар Борис" III 404 В

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: