Матраци

Шоурум за матраци на промоция -  жк. Младост, гр. София, бул. Александър Малинов 55
Матрак NANI Duo Comfort 1
389.00 лв
Матрак NANI DREAM BOX 1
419.00 лв
Матрак NANI AIR Gel 1 Топ
359.20 лв 449.00 лв -20%
Показани 1 до 25 (от 169 общо)
Покажи

За да бъде още по – ползотворен съня ви е необходимо да разполагате с точния матрак за вас.

Имате нужда от помощ при избор на матрак? Вашият стар матрак е износен и искате да го подмените и незнаете на кой модел да се спрете. Предлагаме наистина голямо разнообразие от матраци - еднолицеви и двулицеви, матраци с пружини и матраци без пружини, матрацци от пяна, с мемори пяна, латексови матраци, матраци с кокосови вложки и топматраци. Обадете ни се и ние ще намерим най-вярното решение за вашия матрак за здравословен и пълноценен сън.

На пазара се предлагат всякакви видове, но не всеки може да отдели толкова много средства за един матрак. Средностатистическият българин предпочита среден клас качество на колкото се може по – ниска цена.

Матраците, които ние предлагаме са най – разнообразни – еднолицеви, двулицеви, латексови. Освен това може да избирате и между такива с пружина и пяна. Кой е най – добрият вариант, не можем да кажем, защото всеки клиент има своите изисквания и ако даден вид е предпочитам от един, това не е гаранция, че и другият ще го хареса. Точно за това нашата гама е богата, в зависимост от личните предпочитания. Качеството е гарантирано, просто трябва да решите върху кой продукт ще се спрете.

Относно цената, тя е най – ниската, която ще намерите на пазара. А ако изборът ви се влияе именно от нея, то вие ще останете много доволни от направената покупка. За тези, които държат на отличното качество и не правят компромис с него ние препоръчваме тези с пяна. Какво им е по – различното? Те предлагат максимално удобство, дори и при големи натоварвания. Тялото напълно се прилепя към повърхността и у вас се създава чувство на пълен синхрон и спокойствие. Друго предимство е и антиалергичната силиконова вата. Има хора, които са изключително чувствителни към материята и единственото решение е този модел. Ако пък имате проблеми със стойката или с гръбначния стълб ще е по – добре да изберете матрак с висока плътност и еластичност на материалите. По този начин ще осигурите правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Латексовите матраци са също добро попадение. Имат уникално структура, която се състои от множество микроклетки, които не позволяват образуването на влага. Освен това, в състава на влакната са включени бамбукови такива, които имат антибактериален ефект и регулират температурата на тялото. Изберете матрака, който ще има най – добър ефект върху тялото и здравето ви.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: