Канапе с табуретка Монако

2199 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни


 Диванът  е  с  високи крачета - когато се върнете в дома и искате да се отърсите от напрежението и умората на деня, то най- лесно е да се излегнете на разтегателния диван "Монако" и да оставите роботът-прахосмукачка да свърши домашните си задължения, почиствайки дори и под него.

Размер на дивана  Ш/Д/В : 216 / 93 / 68 см. 
Спално място: 150/186 см.
Размер на табуретката:  68 / 68 / 45см.
 
Моделът е тапициран изцяло, омекотн и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна. 

 Подлакътникът разполага и с преместваем /посредством лепки/ джоб, който е ефектен елемент за декорация и място за книга или друга вещ.  

2199.00 лв
Канапе с табуретка Монако 1
2199 лв

Функционална мебел с изцяло метална конструкция и вграден подматрачен механизъм за сън, който се отваря с едно движение / подпомогнат от пружини/. Подходящ за всекидневно използване. Седалките са изработени с висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност R35 и дебелина 13см., а зиг-заг пружините в основата им балансират мекотата на пълнежа и гарантират еднакво удобство и в двата режима на ползване. Облегалните възглавници са с пълнеж от с висококачествен еластичен пенополиуретан по форма - гарантиращ запазването на визията им, облечени са с 200 гр. силиконизирана вата и дават възможност за ергономична поддръжка на кръста, а декоративните възглавници са със силиконов пух на гранули и сваляеми калъфи за повече удобство.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: