Матрак Меморилатекс лукс

769 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Матракът Меморилатекс Лукс  съчетава пенолатекс  с иновативния меморилатекс.


Комбинация от 100% Латекс със 7 комфортни зони и слой меморилатекс, който създава неповторимо усещане за обгръщане и удобство. То се допълва от специален сваляем калъф с вграден допълнителен слой меморипяна

Матракът разполага със седем ортопедични зони, разположени по дължината на матрака. Те придават опора  по цялото продължение на гръбначния стълб и имат различна твърдост, която осигурява комфорт за всяка част от тялото Ви: глезени, колене, бедра, таз, кръст, рамене и глава.

Височина на матрака 20 см.

Твърдост- средно твърд, подходящ за хора до 90 кг.

769.00 лв
Матрак Меморилатекс лукс 1
769 лв

Мемори латексът е иновативен вид латекс, който се използва за производството на меморипяна, наричана още вискоеластична полипяна. Тя е материал, който омеква при контакт с телесната топлина и възвръща първоначалната си форма след като се охлади. Меморипяната предотвратява в най-голяма степен предаването на движенията от единия спящ на другия и освен това не създава шум при завъртане. Тези две предимства правят матраците от меморипяна подходящи за двойки, особено когато те се събуждат лесно при движение или шум. Това, което отличава меморипяната от останалите видове пенолатекс, е способността й да задържа топлината, дължаща се на липсата на засмукване на студен въздух при завъртане.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: