Матрак Silver Plus

489.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Общите условия
Условията за Лични Данни
Размер:
Матрак Silver Plus 1
489.00 лв
19 години опит
Безпроблемна употреба на сайта
Продукти от ТОП качество
Проверка на пратката
100% сигурност
Бърза доставка

Среден матрак

Двулицев матрак с трислойно ядро и 4 степени на твърдост.

Silver Plus е матрак с различни по твърдост страни и  ядро от три вида пяна, съчетани, за да предоставят средна по твърдост опора на тялото. От едната страна на калъфа е добавен допълнителен слой мемори пяна, за да намерите най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на iSleep е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест и после на топлина. Това позволява да усещате матрака си по един и същ начин, независимо от сезона и температурата в помещението.

 

Калъфът на матрака е обработен със сребърни йони, които възпрепятстват задържането на влага, прах, акари и бактерии. Среброто влияе положително на кръвообращението. За максимална хигиена, ядрото в матрака е със сваляем калъф с цип, който може да се пере лесно в домашни условия.


Всички матраци на iSleep са двулицеви и могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба. Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха. 


Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне и не позволява контакт с външната среда. 

Височина на матрака 24 см.

Матрак Memory Silver 1
Матрак Memory Silver 429.00 лв
Матрак VitalCare 1
Матрак VitalCare 399.00 лв
Матрак CoolComfort 1
Матрак CoolComfort 374.00 лв
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2020 Powered by Now.bg