Диван - спалня ПЕТРА

3499 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Моделът е концепция , при която дивана не е просто с Функция сън а е спалня, която при нужда се трансформира в пълно размерен диван.

Диван - спалня Петра задоволява много от изискванията в съвременния дом. Легло за двама с класическа двойна широчина от 160 см. за пълноценен сън, плот – маса с функция бар за домашното парти шоу дискретен шкаф за всичко ценно, за да ви е „под ръка“, голяма ракла – за необходимите неща! 


Комфортът при лежане е като на висококачествен матрак и се постига чрез сандвич сърцевина от редуването на множество материали. Зиг заг в дълбочина функционират като подматрачна рамка. Множеството отворени клетки в дебелата PU сърцевина пресъздават работата на милиони микро пружинки. Вата от силиконизирани влакна и дебела мебелна дамаска добавят чувство за мекота в контактната с тялото зона.

Спалня - диван Петра задоволява много от изискванията в съвременния дом. Легло за двама с класическа двойна широчина от 160 см. за пълноценен сън, плот – маса с функция бар за домашното парти шоу, дискретен шкаф за всичко ценно, за да ви е „под ръка“, голяма ракла – за необходимите неща! И … красив, огромен и удобен диван.

Размер: 306/214 см.

площ за сън 160/190 см.

*В комплекта на диван диван - спалня Петра не са включени подклавници, както са показани на някои от снимките. Могат да бъдат закупени допълнително на цена 79лв. за 1бр. 

3499.00 лв
Диван - спалня ПЕТРА 1
3499 лв

При спалня – диван Петра, дизайнерите са реализирали почти всичко, за да се впише безпроблемно във всеки интериор. Избор на цвят и материя от картел с дамаски, украсителен шев и посока са комплиментите за избор към клиента.


 Kонструкцията e от висококачествени дървесни елементи и заздравяващи заварени от метален профил рамки. Водещите колела са с прахо защита и спирачни механизми за устойчивост и с обща товароносимост от 300 кг. Гумения кръг елиминира появата на евентуални паразитни шумове.При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: