Холови ъгли • Ъглов диван Сена New - Pirinski-Bor.com

Ъглов диван Сена New

Безплатна доставка
2949.00 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

2949.00 лв
Ъглов диван Сена New 1
2949.00 лв
19 години опит
Безпроблемна употреба на сайта
Продукти от ТОП качество
Проверка на пратката
100% сигурност
Бърза доставка

ДИВАН С ФУНКЦИЯ СЪН, РАКЛА И ЕТАЖЕРКА

Ъглов диван Сена NEW, с подчертана индивидуалност от професионалисти вдизайна, създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С усещане за релакс и комфорт, благодарение на вложените технологии от 21 век.

Ъглов диван Сена NEW е дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове. При ъглов диван Сена NEW, патентования „потапящ“ механизъм за сън е надежден и удобен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалната част нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата на дивана с една ръка. Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg