Матрак Бебе

211 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Матраците Бебе са аналог на матраците Лукс, но са специално разработени за най-малките, тъй като децата също заслужават удобен и спокоен сън. Инвестицията в матраците Бебе е инвестиция в здравето и комфорта на Вашите деца. Помислете за най-малките, тъй като те не могат да се оплачат, когато не им е удобно


* Посочената цена на матрака е за височина 10 см.

*Височината на матрака може да бъде 10 и 12 см.

* Информация за цени на матрак с различна от 16 см. височина, моля да се свържете с нас.

Гаранция

5 години

Тип калъф

Сваляем с цип

Текстил на външния калъф

Трипластово трико 100% полиестер

Вата

100% силиконова 200гр/м2

Вътрешен калъф

Нетъкан текстил

Структура на ядрото

100% латекс

211.00 лв
Матрак Бебе 1
211 лв
Тип матрак Латексов

100% Латекс, осигуряващ антибактериална среда за чувствителната бебешка кожа, и специална конструкция с вертикални канали за по-добро проветрение. Сваляемият антибактериален калъф допълнително предпазва от бактерии и акари.

Здравословната среда за сън при децата е изключително важна. Ето защо матраци Латекс Ви предлагат специално разработените антибактериални и антиакарни матраци Бебе. Със своята еластична структура пенолатексовото ядро действа като ортопедична подложка за тялото на детето и осигурява най-правилното му и удобно положение по време на сън.


Пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: