Матраци isleep • Матрак Cosmopolitan - Pirinski-Bor.com

Матрак Cosmopolitan

Безплатна доставка
588.00 лв
735.00 лв
-20%
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

СРЕДНО ТВЪРД матрак

МАТРАК С DOUBLE CORE ТЕХНОЛОГИЯ И МНОГОСЛОЙНО ЯДРО

атрак Cosmopolitan е със средна твърдост и модерна визия. Ядрото е от два слоя и е съставено от основа от високоеластична пяна и слой от 6 см профилирана мемори пяна. Релефът на профилираната мемори пяна предизвиква нежно масажиращо усещане.


Калъфът на матрака е изработен от текстил Tencel® - 100% натурални влакна от евкалиптово дърво, които са естествен антиалерген и е подходящ за чувствителна кожа. Горната част на калъфа от 100% мемори пяна може да се отдели изцяло и да се използва като топматрак.

Технологията Double core дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост за максимално добра почивка. Сърцевината на матрака е разделена на две половини. По този начин, чрез въртене на двете половини в калъфа, можете да спите на две различни твърдости от една и съща страна. Технология Double core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 140 см.


Как работи Double Core в 5 лесни стъпки


Разкопчайте ципа на калъфа по цялата обиколка на матрака и извадете ядрото.

Завъртете вашата половина така, че предпочитаната от вас твърдост да е от горната страна.

Повторете същото с другата половина според предпочитанията на вашия партньор.

Затворете калъфа.

Насладете се на приятен и здравословен сън.

Всички матраци на iSleep са двулицеви и могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба. Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха, благодарение на което в зоната около матрака не се задържат прах и влага


Препоръчваме ви подматрачните рамки на iSleep. Те са с гъвкави напречни ламели, поемат натоварването върху матрака и така допринасят за още по-комфортен сън и почивка.


Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне и не позволява контакт с външната среда.


Височина на матрака 24см.

Размер матраци:
588.00 лв
735.00 лв
Матрак Cosmopolitan 1
588.00 лв
735.00 лв
-20%
19 години опит
Безпроблемна употреба на сайта
Продукти от ТОП качество
Проверка на пратката
100% сигурност
Бърза доставка


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2021 Powered by Now.bg