Разтегателен диван Хаус караван

2446 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Дизайн - омекотени и изчистени форми, непреходни във времето.

Размери: Ш/Д/В: 170 / 100 / 68 см.

Площ за сън: 140/204 см.


Функционалност:

 - механизъм за сън - уникален, изцяло метален и патентован Австрийски /произвеждан от нас/ механизъм на разпъване. Изключително лесен за експлоатация - само с едно движение  /подпомогнато от пружини и газови амортисьори/ канапето се превръща в невероятно голямо и удобно за всеки ден легло с размери 205 / 140см.;

     - напълно разглобяем за по-лесно пренасяне.

      Моделът е тапициран изцяло, омекотен и от външна страна, което позволява да се използва за една красива преграда, създаваща отделни кътове във Вашата гостна. 

      Не на последно място може да имате предвид, ако Вашата гостна и трапезария са обединени в едно общо пространство, то може да се възползвате и от трапезните ни столове "Кармен", "Честър", "Крес" или трапезни ъгли "Крес" и "Джеси", създадени да бъдат заедно, правейки интериора съвместим и неповторим.

2446.00 лв
Разтегателен диван Хаус караван 1
2446 лв

Комфорт  - мек и удобен диван с възможност за нормално стоене на него, а когато краката Ви се уморят, измествайки предните възглавници - получавате дълбоко сядане и възможността да ги опънете. Седалките са изработени с висококачествен еластичен пенополиуретан - плътност R35 и дебелина 11см., а зиг-заг пружините в основата им балансират мекотата на пълнежа и гарантират удобство и в двата режима на ползване. Възглавниците са с пълнеж от с висококачествен еластичен пенополиуретан по форма - гарантиращ запазването на визията им, облечени са с 200 гр. силиконизирана вата и сваляеми калъфи, а предните дават възможност за допълнителна ергономична поддръжка на кръста. Всички възглавници са със сваляеми калъфи.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: