Разтегателен диван Гала

Безплатна доставка
1545 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Триместен диван Гала new е перфектно допълнение за всеки дом. С лесно движение на седалната част, може да го превърнете в комфортна спалня за двама.

Модела е разработен в 3 варианта - Лукс, Комфорт и Стандарт в зависимост от модела на подлакътниците.
Те позволяват да се варира в размера и да се впише в интериора и пространството на всяко помещение.

Класическата дървена конструкция е подсилена с рамки от стабилен метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за евтините дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания, несигурност при ползване и лоша работа на механизма. Комфорта се подсилва с употребата на сандвич от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В диван Гала new са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Патентования потапящ механизъм за сън е надежден, удобен и лесен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалката нагоре и напред става лесно и почти без усилия.

1545.00 лв
Разтегателен диван Гала  1
1545 лв

Триместният диван ГАЛА new е модел с дизайнерска линия, галеща сетивата на модерния клиент. Променяща се  визия и размер според избрания модел на подръчника, цвят и материя по избор от картел + механизъм за сън от ново поколение. Седална част с височина, оптимизирана за хол или трапезария. Удобство, функционалност, здравина и непреходност познати на клиента от Дивани НАНИ

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: